Ålö AB har lansert sin nye generasjon Premium frontlastere. Q-SERIE er en helt ny frontlastergenerasjon som vil bli solgt under merkenavnene Quicke Q-serie og Trima Q-serie.

Det er over 13 år siden Ålø introduserte forrige generasjon Premium frontlastere, de velkjente Quicke Dimension og Trima+ lasterne. Quicke Dimension og Trima+ lasterne er nå erstattet av den nye Q-serie. Det er ikke bare en ny produktlinje, men et helt nytt system. Et nytt system med økt effektivitet og enklere i bruk.
En del av det nye systemet er Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke med integrert veie/vekt system, posisjonskontrollstøtte og med adaptiv(aktiv) service- og vedlikeholds påminnelse. En alt-i-ett digital løsning for effektiv og sikker frontlasteroperasjon. All denne informasjonen og mye mer får du ved hjelp av en skjerm som enkelt monteres i førerhuset. Det er et system som forbedrer utnyttelsen av lasteren ved hjelp av moderne sensorteknologi. Q-companion vil dessuten fungere som plattform for fremtidig utvikling som vil ta Quicke – produktene enda lenger. Dette skaper grunnlaget for Q-serien som digital frontlaster.
Hovedtrekkene til den nye Q-serien er blant annet utvidet levetid, økt og forbedret sikt, økt respons i hydraulikk systemet og fullt integrert sensorteknologi.
www.alo.no