Det Norske Måltid fikk i år nylig avslag på offentlig støtte. Dette kom litt sent og vi må bruke litt tid fremover til å se på flere finansielle løsninger. Vi var klar for å sette i gang årets konkurranse og påmeldingene har allerede strømmet inn. Men uten den finansielle plattformen på plass, så må vi trekke i bremsen for konkurransen dette året, og det det vil derfor ikke bli arrangert juryeringer i høst med prisutdeling på nyåret.

Tekst: Kristin Austigard. daglig leder i Det Norske Måltid AS

Vi skal etter 15 fantastiske år bruke de kommende månedene til å videreutvikle konkurransen, og rigge den for sesong 16, med oppstart og påmelding våren 2024. Vi skal bruke dette pusterommet til å utvikle konseptet vårt og styrke merkevaren Det Norske Måltid, til det beste for Norges produsenter.

Det Norske Måltid har gjennom 15 år løftet frem de dyktigste produsentene og de ypperste produktene i Norge. Konkurransen har blitt en viktig anerkjennelse for flere hundre produsenter som daglig bruker finalist – eller vinnerlogoen på sine produkter og i sin markedsføring. Merkevaren Det Norske Måltid har i 15 år bidratt til velfortjent oppmerksomhet for produsentene, og økt bevissthet om kvalitetsprodukter blant forbrukerne – og det skal vi fortsette med!

Les gjerne vår aktuelt-sak her: https://www.detnorskemaltid.no/aktuelt/sesong16

Vi vil ønske dere alle en riktig fin sommer og gleder oss til vi er i gang igjen med å smake, lukte og oppleve de fantastiske produktene som Norge har å by på, og hylle landets dyktigste produsenter!