Fra januar måned i år har Primagaz Norge skiftet profilering, skriver de i en pressemelding. Borte er den tradisjonelle blå og røde logo, avløst av et nytt dynamisk rødt ikon. Det vil man kunne kjenne igjen hos Primagaz søsterselskaper over hele verden, og synliggjøre at Primagaz er en del av verdens største LPG leverandør, SHV Energy. Ifølge Country Manger Richard Wright er der da også snakk om mye mer enn et skifte av utseende.

”Vår nye profil er et utrykk for en økt bevissthet om at vi er en del av noe større. Vårt morselskap, SHV Energy er verdens ledende LPG distributør og vår historie går 120 år tilbake. SHV Energy er til stede på 3 kontinenter og i 28 land. Gjennom vårt felles «brand» vil vi bli mer synlig uanset om du befinner deg i Norge, Frankrike eller India. Det internasjonale perspektiv er det som i fremtiden vil være med til at gi våre kunder fordeler i form av innovasjon i form av gassutstyr og bærekraftig energi”, forklarer Richard Wright.
I det daglige er det dog fortsatt det lokale nærvær, og den gode forståelse for den enkelte kunde og virksomhet sitt behov, som skal kjennetegne Primagaz:

Om Primagaz:
Primagaz leverer LPG (Liquid Petroleum Gas) til private og bedrifter i hele Norge. De er en del av SHV Energy som er verdens største distributør av LPG og er til stede i 28 land. LPG er en effektiv og fleksibel energikilde som brenner renere end olje, hvilket betyr ca. 15 % lavere utslipp av CO2.