Den nederlandske eksportøren Hilverda De Boer vil åpne seks nye engross-avdelinger i Norge. Fra og med 2. januar 2018 det være nye avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Ålesund. Hver avdeling vil levere til sine lokale kunder, og avdelingen i Oslo vil også levere til Nord-Norge. For regionene Trøndelag og Nordover vil Trønder Blomst stå i samarbeid med Hilverda De Boer Norge.

Hilverda De Boer Norge leverer både snittblomster og potteplanter i et bredt sortiment. De skal kjøpe blomster og planter direkte fra produsenter i Norge og Nederland – samt andre europeiske land i tillegg til Afrika og Sør-Amerika.

 

 

 

 

 

 

 

«Hilverda De Boer Norge vil være en liten organisasjon med utmerket service og kvalitetsprodukter til gode priser. Hver avdeling får en selvstendig rolle og dette gir den enkelte avdeling en unik mulighet til å tilpasse sortimentet etter ditt behov», skriver de i en pressemelding.

Tilgang via webshop og app

I tillegg til personlig salg tilbyr de også webshop og en bestillings app. Via webshop har kundene tilgang 24/7 til beholdning i hovedselskapet i Aalsmeer, Holland. Med appen kan de bestille fra smarttelefon eller nettbrett.

 

Selskapet bak Hilverda De Boer Norge

Selv om Hilverda De Boer Norge er et nytt navn i det norske markedet fra januar 2018, har hovedselskapet Hilverda De Boer mer enn hundre års erfaring i snittblomster og potteplanter. Selskapet har vært eksportører til det skandinaviske markedet siden 1950-tallet. De har 250 ansatte, eksporterer til mer enn 50 land og har en årlig omsetning på over 100 millioner euro.