Også i år samarbeider OBP med Stars for Europe om markedsføring av julestjerner. Kampanjen inneholder bilder og artikler som i år brukes i hele 22 land, og gir også noe kampanjemidler. Kampanjen foregår i det vesentlige via artikler som sendes journalister og næringsaktører, i samarbeid med produsenter, og med aktiv bruk av www.obp.no, Facebook, Instagram og andre av våre naturlige kanaler.

Tekst: Tove Ladstein, OBP Foto: Stars for Europe

Kombiner julestjernene med fargerikt interiør – ingen grunn til å rydde bort grønnplantene, de lar seg kombinere fint i frodig julestemning!

Årets bildeserier er igjen basert på hobbyprosjekter, dekorasjon og stemningsbilder, og prøver å ta inn de ulike stilretningene og trendfargene som er aktuelle. Dette gjør at julestjernene som brukes vesentlig er andre farger enn røde. Dette er nok fornuftig i forhold til media og bruk. Det er også tydelig at kampanjen i større grad prøver å sikte på en yngre forbrukergruppe, noe som er svært fornuftig om det skal være potensiale for å rekruttere nye, lojale julestjernefans.

Også i år er hvite julestjerner og nordisk/japansk interiør kombinert. Snittede julestjerner i små vaser er en klassisk dekorasjonside for den som liker det enkelt, men med julestemning.
For den kreative maksimalisten: Ingen grunn til ikke å lage en hel julependel, som kan henge fra taket. Julestjernekampanjen gir deg ideene!
Høstgyldent: Også i år er det mange farger på julestjernebildene i kampanjen. Rødt er mindre dominerende enn salgstallene tilsier.
Den ekstra juleglade vil nok finne god inspirasjon i disse mer dominerende festbordene. Å kombinere julestjerner med naturmaterialer er stadig stort i kampanjen.
Miks og kombiner! Julens blomster er den perfekte gave til den som har alt, men også til alle gamle og unge med nyvunnen interesse for planter og blomster.
Ingen grunn til å velge vekk julestjernene selv om du er av den mer pastellfargede typen!
Også i år inneholder julestjernekampanjen et mangfold av kreative hobby/DIY-prosjekter. Disse vil vi bruke i sosiale media gjennom adventstiden.

Ønsker du bilder og artikler til eget utsalg eller egne nettsider, eller du har kontakt med journalister og grossister som ønsker informasjonen – ta kontakt med OBP!